Хай Тийм

Предоставяме ИТ поддръжката, която жадувате да получите!

Фокусирани сме в осигуряването на най-висока работоспособност на ИТ системите за Вашата организация.

Хай Тийм е ИТ компания, фокусирана в осигуряването на най-висока работоспособност на ИТ системите за Вашата организация. Мотото ни е да предоставяме ИТ поддръжката, която жадувате да получите. Специализирани сме в изграждането, поддръжката на ИТ системи, интеграцията помежду им и със съществуващите системи в компанията, доставката на качествени комплексни услуги в ИТ сферата, осигуряването на нужните хардуерни и софтуерни решения. Предоставяме услуги в България и целия свят за различни по големина и структура компании – от един до такива с хиляди служители. Портфолиото на дейностите ни включва също поддръжка на фамилията медицински софтуери „Хипократ“, поддръжка на фискални устройства, предоставяне на решения за архивиране на бази данни и информационна сигурност.

Всеки клиент при нас получава индивидуален подход според потребностите си. Ключов момент от работата ни е да добавим стойност за Вашия бизнес като Ви консултираме за избора на целесъобразни и надеждни ИТ решения. За целта работим с големите вносители на ИТ оборудване и софтуер в България.

Основният капитал са нашите служители! Специалистите, които работят в Хай Тийм имат дългогодишна практика в поддръжката на компютърни системи, софтуер, хардуер, сървъри и сървърни операционни системи, мрежова инфраструктура, телефонни централи. Желанието да се развиваме ни тласка да инвестираме и непрекъснато повишаваме професионалната си квалификация.

Визия, мисия и ценности.

Визия:

Да бъдем сред ИТ лидерите в системната интеграция и поддръжка, предоставяйки индивидуален подход и иновативни решения. Приносът към обществото и удовлетвореността на клиентите са наша главна цел.

Мисия:

Предоставяните от нас услуги са цялостни, индивидуално прецизирани и оптимизирани, като ги изпълняваме с всеотдайност и внимание към детайла.
Създаваме такива решения, каквито бихме създали за себе си – оптималната комбинация между цена, качество и функционалност.
За нас е важно да създаваме дългосрочни партньорства, гарантирайки спокойствие и сигурност на клиентите и адекватно заплащане на служителите ни.

Ценности:

Качество – нашите служители са обучени да предоставят услуга, която да гарантира Вашето спокойствие в ежедневната Ви работа.
Грижа – основният ни фокус е грижата към клиенти и служители, разбиране на потребностите им и избор на най-подходящите решения и развитие за тях.
Доверие и етичност – изграждане на доверие, както с клиентите, така и с всеки член на екипа ни. Спазваме етичните, морални норми и законите на държавата. Лоялност, сигурност, коректност.
Отговорност – ние сме точни, изпълнителни и спазваме обещанията към клиентите, доставчиците, както и към всеки член на екипа ни.
Комуникация и екипност:
– поддържаме отлична комуникация с клиентите и помежду ни, само така сме ефективни при екипната работа;
– споделяме свободно идеите си;
– даваме обратна връзка;
– толерираме различията;
– уважаваме мнението на другия;
– изслушваме се.

Доставка на хардуер и софтуер

Съсредоточени сме в консултацията на клиентите, за да предоставим най-удачното индивидуално решение.
Работим с водещите дистрибутори на хардуер и софтуер за България
Хай Тийм поддържа отлични търговски взаимоотношения с водещите дистрибутори на хардуер и софтуер в България. Имаме изградени партньорства със стратегически производители на техника и софтуер като Dell, Lenovo, Microsoft, Barracuda, Kaspersky, ESET и т.н. Благодарение на това предлагаме широко портфолио от продукти – компютри, сървъри, монитори, печатащи устройства, мрежово оборудване, защитни стени, софтуер и т.н.

Съсредоточени сме в консултацията на клиентите ни, за да предоставим най-удачното решение.

Всяко решение, което предлагаме е строго индивидуално:
- събираме информация за целите и бюджета на решението, персоналните предпочитания;
- обстойно проучваме подходящите решения, предлагани на пазара;
- изготвяме разбираемо и обосновано предложение с ясни условия, консултираме клиента и за най-малките детайли и подробности;
- доставяме и внедряваме решението, извършваме нужното обучение.

Какво казват клиентите за нас:

Vanya Ananieva modified 150x150 1
Ваня Ананиева Езикови училища "Интелект"

Често се налага да поръчвам техника за моя бизнес, благодарна съм на експертите на Хай Тийм за добрите препоръки и чудесните компютри, които ни подсигуриха.

  High Team

  Предоставяме ИТ поддръжката, която жадувате да получите!

  High Team е партньор на:

  image7
  image15
  HP Business Partner
  image45
  image18
  image17
  Acronis authorized service provider light 01
  image2
  logo engage partner program advocate integrator
  image14
  image20

  Полезно

  В тази секция ще откриете полезна информация, свързана с ИТ поддръжката за всяка компания

  Предоставяме ИТ поддръжката, която жадувате да получите!

  Ценим Вашето време - подарете го на близките си. А ние ще се погрижим за Вашите системи!

  10+ години опит

  Хай Тийм е основан през 2012 г. от професионалисти с над 10 годишен опит в сферата на информационните технологии. Притежаваме умения и познания, с които да Ви помогнем да постигате целите си. Щастливи сме, че сред миналите и настоящите ни клиенти се нареждат Арт фест – издателите на София Филм Фест, Cantus Firmus, Strypes, Plus500, Софийска филхармония, Феникс тракс, Zentiva, Alvogen Pharma, Adecco, БТС, стотици лекарски кабинети, медицински центрове и други.

  wepik 2022014 23167 1