Хай Тийм

Предоставяме ИТ поддръжката, която жадувате да получите!

Фокусирани сме в осигуряването на най-висока работоспособност на ИТ системите за Вашата организация.

Хай Тийм е ИТ компания, фокусирана в осигуряването на най-висока работоспособност на ИТ системите за Вашата организация. Мотото ни е да предоставяме ИТ поддръжката, която жадувате да получите. Специализирани сме в изграждането, поддръжката на ИТ системи, интеграцията помежду им и със съществуващите системи в компанията, доставката на качествени комплексни услуги в ИТ сферата, осигуряването на нужните хардуерни и софтуерни решения. Предоставяме услуги в България и целия свят за различни по големина и структура компании – от един до такива с хиляди служители. Портфолиото на дейностите ни включва също поддръжка на фамилията медицински софтуери „Хипократ“, поддръжка на фискални устройства, дистрибуция на iRobot, предоставяне на решения за архивиране на бази данни.

Всеки клиент при нас получава индивидуален подход според потребностите си. Ключов момент от работата ни е да добавим стойност за Вашия бизнес като Ви консултираме за избора на целесъобразни и надеждни ИТ решения. За целта работим с големите вносители на ИТ оборудване и софтуер в България.

Основният капитал са нашите служители! Специалистите, които работят в Хай Тийм имат дългогодишна практика в поддръжката на компютърни системи, софтуер, хардуер, сървъри и сървърни операционни системи, мрежова инфраструктура, телефонни централи. Желанието да се развиваме ни тласка да инвестираме и непрекъснато повишаваме професионалната си квалификация.

Визия, мисия и ценности.

Визия:

Да бъдем сред ИТ лидерите в системната интеграция и поддръжка, предоставяйки индивидуален подход и иновативни решения. Приносът към обществото и удовлетвореността на клиентите са наша главна цел.

Мисия:

Предоставяните от нас услуги са цялостни, индивидуално прецизирани и оптимизирани, като ги изпълняваме с всеотдайност и внимание към детайла.
Създаваме такива решения, каквито бихме създали за себе си – оптималната комбинация между цена, качество и функционалност.
За нас е важно да създаваме дългосрочни партньорства, гарантирайки спокойствие и сигурност на клиентите и адекватно заплащане на служителите ни.

Ценности:

Качество – нашите служители са обучени да предоставят услуга, която да гарантира Вашето спокойствие в ежедневната Ви работа.
Грижа – основният ни фокус е грижата към клиенти и служители, разбиране на потребностите им и избор на най-подходящите решения и развитие за тях.
Доверие и етичност – изграждане на доверие, както с клиентите, така и с всеки член на екипа ни. Спазваме етичните, морални норми и законите на държавата. Лоялност, сигурност, коректност.
Отговорност – ние сме точни, изпълнителни и спазваме обещанията към клиентите, доставчиците, както и към всеки член на екипа ни.
Комуникация и екипност:
– поддържаме отлична комуникация с клиентите и помежду ни, само така сме ефективни при екипната работа;
– споделяме свободно идеите си;
– даваме обратна връзка;
– толерираме различията;
– уважаваме мнението на другия;
– изслушваме се.

High Team е партньор на:

image7
image15
HP Business Partner
image45
image20
image14
image2
image18
image17

Предоставяме ИТ поддръжката, която жадувате да получите!

Ценим Вашето време - подарете го на близките си. А ние ще се погрижим за Вашите системи!

10+ години опит

Хай Тийм е основан през 2012 г. от професионалисти с над 10 годишен опит в сферата на информационните технологии. Притежаваме умения и познания, с които да Ви помогнем да постигате целите си. Щастливи сме, че сред миналите и настоящите ни клиенти се нареждат Арт фест – издателите на София Филм Фест, Cantus Firmus, Strypes, Plus500, Софийска филхармония, Феникс тракс, Zentiva, Alvogen Pharma, Adecco, БТС, стотици лекарски кабинети, медицински центрове и други.

wepik 2022014 23167 1