Microsoft 365

High Team предоставя услугите по консултация, доставка, активиране на лицензи, създаване на акаунти, миграция на пощенската кутия към Еxchange Online, внедряване и администриране на Microsoft 365
Microsoft 365 е новото име на Office 365 и включва всички приложения, които познавате в Office пакета, заедно с имейл в облачното пространство, облачно пространство за съхранение на Вашите файлове, апликация за онлайн срещи и т.н.

Приложението се наложи като бизнес стандарт с множеството си предимства. High Team предоставя услугите по консултация, доставка, активиране на лицензи, създаване на акаунти, миграция на пощенската кутия към Еxchange Online, внедряване и администриране на Microsoft 365. Миграцията на електронната поща към Exchange Online представлява прехвърлянето на съществуващата пощенска кутия в облачното пространство, предоставено от Microsoft. Това се случва планирано на няколко етапа, като финално се прави проверка за това цялата налична информация да е прехвърлена. Използването на функционалността осигурява по-сигурно съхранение на данните в облачен сървър, голям обем на пощенската кутия – 50 ГБ или повече – според плана, получаване на имейли с размер над 25 МБ и т.н.
Караджов modified 200x200 1
архитект Иван Караджов Управител на Студио Караджов

Веднага след нашето запитване за съдействие за преминаване към услугите на MS Office 365, екипът на High Team се отзова бързо и професионално. Те ни съдействаха за точния подбор на необходимите за фирмата продукти и след това организираха безпроблемна миграция към тях, в която нашата работа не беше нарушена по никакъв начин. До днес екипът на High Team реагират мигновено на всички наши запитвания при нужда от помощ.

    High Team

    Предоставяме ИТ поддръжката, която жадувате да получите!

    Полезно

    В тази секция ще откриете полезна информация, свързана с ИТ поддръжката за всяка компания