Фамилия медицински софтуери „Хипократ“

Хай Тийм е представител на „Хипократ“ - най-използвания софтуер сред медиците в доболничната помощ
hippocrates gp 1
Хай Тийм е представител на фамилията софтуерни продукти за медицината „Хипократ“, които се разработват от фирма Контракс - https://hippocrates.kontrax.bg/. „Хипократ“ е най-използвания софтуер сред медиците в доболничната помощ, което прави Контракс лидер в сегмента на медицински софтуер за доболничната помощ с над 50% пазарен дял. Основателите на Хай Тийм работим от 2003 г. в сферата на медицинския софтуер и сме най-успешният партньор на Контракс в продажбите на фамилията програмни продукти за медицината „Хипократ“.

През годините сме внедрили софтуерите за ОПЛ, специалисти, медицински центрове, специалисти по дентална медицина и лаборатории на над 1000 медицински практики в София и страната. Ежедневно съдействаме на клиентите ни, като допринасяме за подобряването на софтуера, разширяването на неговата функционалност и дейно съдействаме за протичането на електронната част на здравеопазването в България.

Защо е важно да изберете надежден софтуер и отговорен партньор във внедряването на медицинския софтуер за Вашия кабинет?

Софтуерът в лекарския кабинет е основно пособие на труда и е нужно уверено да пристъпите към използването на неговите възможности. Когато избирате софтуер важна е неговата функционалност при закупуването, а още по-важна е ежедневната поддръжка на продукта – обучението, внедряването, последваща поддръжка и актуализации съгласно, изискванията на НЗОК и развитието на медицината.

Клиентите на Хай Тийм получават специално персонално внимание през целия процес на работа:
- първоначална инсталация или миграцията от друг продукт;
- обучението и поддръжката;
- разполагаме със собствена гореща линия;
- предоставяме бърза реакция при отговорите на въпросите по поддръжка;
- дистанционно съдействие чрез софтуера за достъп TeamViewer;
- предоставяме достъп до собствен канал за уведомяване във Viber;
- връщаме отговор на всяко обаждане;
- за Ваше удобство разполагаме с личен отговорник /акаунт/ за всеки клиент, който е запознат в детайли с изградената система и начин на работа на медицинската практика/лечебното заведение.

Полезно

В тази секция ще откриете полезна информация, свързана с ИТ поддръжката за всяка компания