Архивиране на данни (бекъп) и възстановяване

Създаването на периодични копия на критичните данни и системи е задължителна стъпка от ИТ поддръжката в една организация
Създаването на периодични копия на критичните данни и системи е задължителна стъпка от ИТ поддръжката в една организация. Целта е да бъдете защитени от загуба на данни при техническа неизправност на хардуера и/или софтуера, кражба, природни бедствия, компютърен malware /вируси и други зловредни кодове/ и други. Възстановяването е редно да се случи в максимално кратък срок, за да продължат работа системите и организацията Ви.

За различните системи и данни се подхожда по различен начин според критичността им, обема, типа, периодичността на архивиране и т.н. Ние, от Хай Тийм познаваме различни системи за архивиране и ще Ви консултираме избора на коя от тях би бил най-ефикасен според конкретния случай и бюджет.

За да изготвим индивидуален план за архиви на Вашата организация, моля да се свържете с нас.

Научете повече за специализираната ни услуга за медици „Съхранение на ежедневен архив на базата данни на медицински софтуер на външен сървър и наблюдение”
Внедряваме цялостните решения за бекъп и киберзащита от
Acronis logo invert

Какво казват клиентите за нас:

Kayane Ivanova modified
Каяне Иванова Управител на Кай Консулт

Огромно БЛАГОДАРЯ на екипа Хай Тийм. Занимавам се със счетоводни услуги. През месец ноември 2021 г. ми изгоря твърдият диск на компютъра. Веднага се обадих за съдействие и до час имаше човек от фирмата на място да проследи проблема. На следващия ден ми беше възстановена цялата база данни на счетоводната програма от архивите, съхранявани при Хай Тийм до последния запис.

Dr Lilyana Vasileva modified
д-р Лиляна Василева Общопрактикуващ лекар

Изказвам благодарността си на екипа на фирма Хай Тийм. На 9.8.2021 година дефектира твърдият ми диск. Данните на медицинския софтуер бяха възстановени от архивните копия, които се архивират чрез Вас. Специалистите реагираха изключително бързо, като ми донесоха нов компютър, възстановиха данните и започнах работа в рамките на 2 часа.

Dr Veselka Pachova modified 150x150 1
д-р Веселка Пачова Общопрактикуващ лекар

На 8.1.2021 г. ми дефектира твърдия диск. Обадих се на горещата линия - възстановиха ми архива на медицинския софтуер в рамките на 15 минути и можах да започна работа в рамките на 30 минути. Изключително благодаря на екипа на Хай Тийм!

    High Team

    Предоставяме ИТ поддръжката, която жадувате да получите!

    Полезно

    В тази секция ще откриете полезна информация, свързана с ИТ поддръжката за всяка компания