Абонаментна ИТ поддръжка

С абонаментната ИТ поддръжка получавате персонално отношение и професионална грижа за Вашите ИТ системи
Ефективната работа на ИТ системите задължително изисква наблюдение и профилактична поддръжка. Договорите за абонаментна поддръжка гарантират, че ще получите специализирана помощ по всяко време, когато имате нужда. Това включва дистанционна поддръжка и поддръжка на място според избрания план.

С абонаментната ИТ поддръжка получавате персонално отношение и професионална грижа за Вашите ИТ системи. Възникнали заявки подавате на горещата ни телефонна линия или на електронна поща. Клиентите на услугата получават приоритетно обслужване в рамките на гарантираните времена за реакция. Транспортните разходи до адрес на клиента са включени в услугата.

Особено внимание отделяме на проактивната поддръжка чрез превенцията на инцидентите. За да работи надеждно една система и да бъде максимално ефективна е критично важно тя да се наблюдава и профилактира регулярно. Проактивната поддръжка се състои в инсталацията на софтуери за наблюдение на състоянието на критичните Ви системи и извършване на периодични хардуерни и софтуерни профилактики, честотата на които зависи от индивидуалните потребности на Вашата организация.

Хардуерната профилактика има за цел превенция от прегряване на устройствата и от технически спирания вследствие замърсяване. Софтуерната профилактика се състои от комплекс от проверки и дейности, целящи сигурността, надеждността и бързината на поддържаните системи. Такива са например проверката на здравето на твърдия диск, свободното пространство, записите в системните регистри, актуализациите на операционна система, проверка на състоянието на антивирусен софтуер, проверка на състоянието на бекъпа, освобождаване на пространство от временни и други файлове и други.

За избор на подходящ план и индивидуална оферта за Вашата организация, се свържете с нас на посочените Контакти

Remote

Цени от*

20.00 лв.

За бизнеси с нисък бюджет и ограничена нужда от поддръжка, както и компании извън гр. София

* Цена на компютър без ДДС при над 5 бр.

Professional

Цени от*

30.00 лв.

За дружества, институции и организации, търсещи оптимална услуга

* Цена на компютър без ДДС при над 10 бр.

Предоставя се и във вариант без посещения

 

Enterprise

Цени от*

37.50 лв.

За дружества, институции и организации с фокус върху сигурността и продуктивността

*Цена на компютър без ДДС при над 25 бр.

Joseph Adamec 180x180 1552046803745 modified
Josef Adamec Front-End Infrastructure Manager & Head of Global Support ZENTIVA GROUP

By „outsourcing model“ we have started to collaborate with HIGH TEAM after our acquisition in Bulgaria. High Team and its technicians proove profesionality every day to ensure users needs and meet all customer requirements.

Ilka Gacheva modified 2 200x200 1
Илка Гачева Управител на счетоводна къща Симан груп ЕООД

Близо десет години ползваме услугите на Хай Тийм и определено се чувстваме сигурни, че имаме партньор, който ще ни помогне да се справим с всякакви проблеми, засягащи ИТ поддръжката ни. От друга страна липсата на сериозни проблеми за този период са доказателство за качествената работа.

modified
Агоп Ердеклиян CEO на Rhein Trucks GmbH

IT специалистите са хората, от които зависи работата на всяка съвременна компания както и опазването на данните в тяхната цялостност и неприкосновенност. В лицето на Хай Тийм имаме доказани във времето партньори, на които спокойно доверяваме дигиталното си здраве.

Нина Чупарова Business Development Manager на Елнова ЕООД

Избрахме услугите на High Team, когато стартирахме нашия бизнес, и сме изключително доволни. Те се превърнаха в наш надежден партньор, на когото винаги можем да разчитаме и на когото имаме пълно доверие. Впечатлени сме от качеството и бързината на обслужването. Екипът е изключително компетентен и отзивчив и винаги решава проблемите бързо и професионално.

Румяна Бояджиева Ръководител "ФО" на "В и К Стенето", гр. Троян

Работата ни с "Хай Тийм" ООД е дълготрайна и ползотворна, благодарение на високия професионализъм, бързи и акуратни решения, отзивчивост и висока култура на обслужване.

Велизар Георгиев Административен директор на Българско училище по политика "Димитър Паница"

Изключително сме доволни от поддръжката и услугите, които предоставя фирмата HIGH TEAM. От 2014 година поддържат нашите системи и компютърна техника и досега никога не е имало проблем, който да не са успели да отстранят! С удоволствие ги препоръчваме на организации, които търсят максимално качество и оптимална цена!

Веселина Цветкова Организационен секретар на Български туристически съюз

Подчертаваме проявената коректност и професионализма на екипа на "High Team". Експертите им са показали изключително желание за работа и качество в IT обслужването. В процеса на дългогодишните ни взаимоотношения изразяваме своята удовлетвореност от високия им стандарт на работа.

    High Team

    Предоставяме ИТ поддръжката, която жадувате да получите!

    Полезно

    В тази секция ще откриете полезна информация, свързана с ИТ поддръжката за всяка компания