ИТ поддръжка

Ние ще предоставим на организацията Ви ИТ услугите, от които се нуждаете,
а за Вас остава да се фокусирате върху водещата част от бизнеса Ви
High Team

Предоставяме ИТ поддръжката, която жадувате да получите!

Уверени ли сте, че изправността на ИТ системите е критично важна за дейността на организацията Ви? Чувствате ли се спокойни и защитени относно работата им и защитата на корпоративната ви информация?

Съвременните условия на работа налагат използването на все повече техника и софтуер. Информационните технологии се развиват със светкавични темпове, данните на компанията са често нейния най-ценен ресурс. За да сте в крак с всички новости и да отговаряте на актуалните изисквания за информационна сигурност са нужни специализирани умения и познания. Да управлявате самостоятелно собствената си ИТ структура може да бъде времеемко и често постигнатите резултати са далеч от удовлетворителни.

Изборът на външен ИТ отдел е решение, което е подходящо за всякакви по размер компании, заради по-ниския разход в сравнение с наетия персонал, широкия обсег на познанията, отпада нуждата от дуплициране на длъжността при отсъствие. Повече за това прочетете в статията „Външен или собствен ИТ отдел да изберем?”

За да поддържате здравословен бизнес и да се разраствате имате нужда от доверен партньор в ИТ сферата, който да се грижи за компютри, сървъри, мрежа и мрежово оборудване, домейни, хостинг и т.н.

ИТ поддръжката бива абонаментна и инцидентна.
Полезно

Полезна информация

В тази секция ще откриете полезна информация, свързана с ИТ поддръжката за всяка компания